Gemeente Gemeente Lennik

B&B De Windheer

B&B De Windheer, gelegen aan mooie fiets-, wandel- en ruiterroutes is de ideale plek om tot rust te komen en om de charme van het Pajottenland en de rand van Brussel te ontdekken. Herman en Josiane garanderen een warme ontvangst met veel aandacht voor privacy, comfort en rust. Na een deugddoende nachtrust geniet u van een stevig ontbijt met streekeigen producten. 

Kamers

De Windheer beschikt over 5 prachtige en ruime kamers, uitgerust met eigen badkamer, tv en alle nodige comfort. Bovendien is er één kamer toegankelijk voor mensen met een beperking.

Ontbijt

Het verzorgd ontbijt met streekproducten geeft u energie om de omgeving te verkennen. Vraag zeker naar de unieke toast “De Windheer”, een eigen creatie waarbij u vingers en duimen zal aflikken.

Paardenstalling

Herman en Josiane verwennen ook jullie paarden in de volledig uitgeruste stallingen. Zij bieden bovendien advies over de mooiste ruiter- en menroutes die vanuit de B&B starten.

 
Tuin

In de prachtig aangelegde tuin geniet u tijdens een spelletje petanque van het aperitief. De grazende paarden in de naastliggende weides maken het tafereel compleet.

Fietsen

Het glooiende Pajottenland is ideaal voor een stevige fietstocht. B&B De Windheer geeft u de mogelijkheid om uw fiets na een sportieve dag te stallen en te reinigen.

 
Gratis Wifi

Er is gratis wifi beschikbaar in  de kamers en de gemeenschappelijke ruimte

Vergaderen

Er is een vergaderzaal voor 10 tot 15 personen voorzien van alle nodige faciliteiten, onder andere een projector en scherm, minibar,…

Nadat u het Pajottenland de hele dag heeft verkend, kunt u tot rust komen in de gezellige leefruimte met haardvuur. Terwijl u gvan het prachtige uitzicht geniet, kiest u een gezelschaps-spel uit om de avond  op een ontspannende manier af te sluiten. Bovendien is de bibliotheek aangevuld met boeken voor jong en oud.

De leefruimte, de tuin en het terras zijn toegankelijk voor mensen met een beperking.

Contact

Langestraat 1, 1750 Lennik - België

+32 478 58 71 55  Josiane

+32  495 53 38 77 Herman

info@dewindheer.be

www.dewindheer.be