Gemeente Gemeente Lennik

Bijna vakantie! Vraag je reisdocumenten tijdig aan!

Heb je documenten nodig om op reis te vertrekken? Vraag ze dan tijdig aan. Hiervoor kan je omwille van de verbouwing van het gemeentehuis terecht in het OCMW-Sociaal Huis.

 

 

Bijna vakantie!

Weet waar je je reisdocumenten kan bekomen tijdens de renovatiewerken aan het gemeentehuis.

Het einde van het schooljaar staat nu echt wel voor de deur. Dat is voor vele Lennikenaren het signaal dat de welverdiende vakantie heel binnenkort tastbare realiteit wordt.

Op vakantie vertrekken betekent ook dat alles administratief in orde moet zijn. Voor we naar de Verenigde Staten, Zuid-Afrika of pakweg Portugal vertrekken, doen we er goed aan om na te gaan welke documenten we nodig hebben.

De laatste weken registreerde de dienst Burgerzaken al bijzonder veel aanvragen voor volgende documenten: het Kids-ID, de reistoelating voor minderjarigen en het Belgische paspoort.

Heb je een of meer van deze documenten nodig om op reis te vertrekken? Vraag ze dan tijdig aan. Omwille van de verbouwingen aan ons gemeentehuis, wijzen we de inwoners van Lennik er nog eens graag op dat de diensten voor het aanvragen van deze documenten momenteel op een andere locatie zijn ondergebracht. Om deze documenten aan te vragen of om een afspraak hieromtrent te maken, kan je terecht in het OCMW-Sociaal Huis, Frans Van den Steenstraat 6, 1750 Lennik. E-mailen kan ook naar burgerzaken@lennik.be. Via het thuisloket kan je al deze reisdocumenten uiteraard ook van thuis uit aanvragen.

We wensen jullie alvast een fantastische vakantie toe! Ondertussen blijven we werken aan jullie nieuwe gemeentehuis J

Gepubliceerd op zo 30 jun 2019