Gemeente Gemeente Lennik

Consultatiepunt Covid-19: enkel na doorverwijzing van de huisarts

Waar en hoe kan je er terecht?

Het triagepunt is verhuisd!

Maandag 29 juni opende het Consultatiepunt Covid-19 haar deuren in de Oude Tramstatie in Eizeringen (Ninoofsesteenweg, 59 – 1750 Lennik). Het testcentrum COVID-19 in de Oude Tramstatie te Eizeringen draait al enkel maanden op volle toeren. We breiden dit uit met een 2de locatie: het oud vredegerecht, Ninoofsesteenweg 6 te Herne.

Op die manier kunnen we meer patiënten dichter bij huis helpen, binnen zo ruim mogelijke openingsuren.

Op beide locaties zullen enkel testings gebeuren. Er zal, met andere woorden, geen arts meer aanwezig zijn voor klinisch onderzoek. De verpleegkundige staat in voor het afnemen van de tests. Ook nu kan je hier enkel na doorverwijzing van je huisarts terecht.

NIEUW: vanaf 17/11 kan je zelf een afspraak maken via je activatiecode! Lees meer op https://www.lennik.be/consultatiepunt-covid-19-maak-zelf-een-afspraak-met-je-activatiecode 

Openingsuren

De doorverwijspost is van maandag tot en met vrijdag open van 14u tot 19u. Bijkomend hierop heropent het consultatiepunt de deuren op zaterdag van 14u tot 15.30u. Op zon- en feestdagen blijft het centrum gesloten. Dit alles is uiteraard evolutief en kan uitgebreid worden volgens de nood en beschikbaarheid/ draagkracht van de verpleging, artsen en ander personeel.