Gemeente Gemeente Lennik

Coördineer jij mee in het Consultatiepunt Covid-19?

Coördineer jij mee in het Consultatiepunt Covid-19?

Maandag 29 juni opende het Consultatiepunt Covid-19 haar deuren in de Oude Tramstatie in Eizeringen (Ninoofsesteenweg, 59 – 1750 Lennik).

Op deze locatie zullen enkel testings gebeuren. Er zal, met andere woorden, geen arts meer aanwezig zijn voor klinisch onderzoek. De verpleegkundige staat in voor het afnemen van de tests. Ook nu kan je hier enkel na doorverwijzing van je huisarts terecht.

Om de werking in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar vrijwilligers.

Alles organisatorisch in goede banen leiden maakt dat de verpleegkundigen zich op hun kerntaak kunnen focussen. Wil jij mee zorgen voor de registratie van patiënten, het inplannen van afspraken en het wegwijzen van patiënten naar de correcte wachtbox in kader van een vlotte doorstroom met respect voor de social distancing maatregel waarbij iedereen 2m afstand van elkaar houdt?

Vanaf 3 augustus is de doorverwijspost van maandag tot en met vrijdag open van 14u tot 17u. Bijkomend hierop heropent het consultatiepunt de deuren op zaterdag van 14u tot 15.30u. Op zon- en feestdagen blijft het centrum gesloten. Dit alles is uiteraard evolutief en kan uitgebreid worden volgens de nood en beschikbaarheid/ draagkracht van de verpleging, artsen en ander personeel.

Wij zorgen voor jouw gezondheid en bieden je de nodige beschermmiddelen. Zo zal je achter een plexiglas scherm zitten en een mondmasker, handschoenen en een beschermschort ontvangen.

Wij rekenen op de hulp van onze Lennikenaren met een warm hart.

Interesse? Bel naar 02 532 41 45 op weekdagen tussen 8-12 uur en 13-16 uur.