Gemeente Gemeente Lennik

Dienstverlening gemeente Lennik

Onthaal en dienst Burgerzaken

Ons onthaal is bereikbaar via het algemeen telefoonnummer 02 532 41 15 of via info@lennik.be tijdens de openingsuren dagelijks van 8.30 tot 12.30 uur, woensdag van 8.30-16.00 uur en op donderdag ook van 16-20 uur.

Er gelden strenge maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 te beperken. Het succes van deze maatregelen hangt sterk af van de toepassing en de naleving ervan. Om de verdere verspreiding van dit virus te vermijden gaat onze dienst burgerzaken opnieuw over op een minimale fysieke dienstverlening waarbij ze de continuïteit van de essentiële diensten voor de bevolking garandeert.

Aanvragen van attesten en uittreksels van de dienst Burgerzaken kan je in eerste instantie via het gemeentelijk e-loket doen. Je vindt dit op de website onze de rubriek ‘Inwoner’. Wens je liever langs te komen? Dat kan na afspraak!

Hoe maak ik een afspraak bij dienst burgerzaken?

  1. Online: Surf naar https://lennik.appoint.be en maak je keuze.
  2. Telefonisch: 02 531 02 34 
  3. E-mail: burgerzaken@lennik.be 
Gezien de social distancing maatregelen kunnen betalingen uitsluitend elektronisch gebeuren. Het maken van een afspraak is verplicht en noodzakelijk om de (gelijktijdige) aanwezigheid van de burgers in het gebouw te beperken.
 

Heb je een afspraak in het gemeentehuis?

Om de social distance te kunnen garanderen, vragen we je maximaal 5 min voor aanvang van je afspraak naar het gemeentehuis te komen. Er is handgel aanwezig voor een goede handhygiëne. Het dragen van een mondmasker is verplicht in onze gebouwen.


Dienst omgeving

Dienst omgeving schrapt tijdelijk alle fysieke afspraken, maar blijft wel telefonisch 02 531 02 40 en via mail omgeving@lennik.be bereikbaar voor al je vragen. De behandeltermijnen werden door de Vlaamse Regering aangepast. Onze dienst doet al het mogelijke om vertraging van dossiers te beperken. Meer info hierover vind je op https://www.lennik.be/producten/detail/686/omgevingsvergunning.


Overige diensten in het gemeentehuis

Andere diensten (dienst vrije tijd, lokale economie, financiën,…) blijven bereikbaar via de gekende contactgegevens. Alle fysieke vergaderingen met externe partijen zijn geannuleerd en vervangen door digitale.


Technische dienst

De technische dienst is aan het werk en reorganiseerde zich tijdelijk zo dat de werkmannen
ofwel individueel aan de slag kunnen ofwel mits respect van de social distancing maatregelen.

OCMW

Het OCMW is open op afspraak. Afspraken kan je maken op het nummer 02 532 41 45 en via mail op info@ocmw.lennik.be.