Gemeente Gemeente Lennik

Atelier in beeld: atelier Artefact

Ga langs bij atelier Artefact tijdens Atelier in beeld. Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om ateliers te ontdekken. Wat meer dan 35 jaar geleden onschuldig begon met een cursus potten draaien is, inmiddels uitgegroeid tot een ware passie voor keramiek. Na een opleiding aan de academie van Halle ...
Ga langs bij atelier Artefact
tijdens Atelier in beeld.

Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om ateliers te ontdekken.

Wat meer dan 35 jaar geleden onschuldig begon met een cursus potten draaien is, inmiddels uitgegroeid tot een ware passie voor keramiek.
Na een opleiding aan de academie van Halle en tal van andere workshops en stages is keramiek een belangrijk deel van mijn leven geworden.
Sinds 2000 heeft die passie zich ook in mijn beroepsleven genesteld en werd atelier Artefact opgericht waar ik cursussen geef voor gevorderden en starters.

In mijn werk ga ik op zoek naar een sobere strakheid in combinatie met een meer organisch, speels element. Tenminste toch wat de potsculpturen betreft.
De laatste jaren, echter, heb ik me meer verdiept in het beeldend creëren. Hierbij zijn voor mij de expressie, mimiek en lichaamstaal heel belangrijk.

Ontdek de gebruikte technieken: Beeldhouwkunst, Keramiek

Wanneer

  • za 6 mei 2023
    van 14 tot 18 uur
  • zo 7 mei 2023
    van 11 tot 17 uur

Waar

atelier Artefact
losgatstraat 18, 1750 Lennik

Tickets

Reserveren