Gemeente Gemeente Lennik

Gratis rondleidingen in de Museumtuin van Gaasbeek

Elke zaterdag en zondag worden in de Museumtuin van Gaasbeek gratis rondleidingen gegeven voor individuele bezoekers om 14u en om 16u. Met kennis en passie bouwde het Agentschap voor Natuur en Bos in Gaasbeek een tuin van topniveau uit, naar voorbeeld van kasteeltuinen uit de 18de en 19de eeuw. Een sterk staaltje van levend cultureel erfgoed. Maak een wandeling door deze schitterende tuin van ...
Elke zaterdag en zondag worden in de Museumtuin van Gaasbeek gratis rondleidingen gegeven voor individuele bezoekers om 14u en om 16u.

Met kennis en passie bouwde het Agentschap voor Natuur en Bos in Gaasbeek een tuin van topniveau uit, naar voorbeeld van kasteeltuinen uit de 18de en 19de eeuw. Een sterk staaltje van levend cultureel erfgoed.

Maak een wandeling door deze schitterende tuin van Eden, waarbij de gids je meer uitleg geeft over al dat moois. Je kan de fruitbewaarplaats-oud-model bezoeken, de bijenkorf ontdekken en genieten van een schitterend uitzicht op het kasteel van Gaasbeek en het Pajottenland! Welkom in de Museumtuin van Gaasbeek!

Deelnemers dienen vooraf een toegangsticket te kopen voor de Museumtuin (5 euro, 4 euro reductie, -18 jaar gratis) in het kasteel van Gaasbeek. De rondleiding zelf is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 •  vr 25 mei 2018 tot do 31 oktober 2019
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  gesloten
  woensdag
  gesloten
  donderdag
  gesloten
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  van 14 tot 15.30 uur, van 16 tot 17.30 uur
  zondag
  van 14 tot 15.30 uur, van 16 tot 17.30 uur

Prijs

page-events-txt-free

Waar

Museumtuin Gaasbeek
Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek (Lennik)