Gemeente Gemeente Lennik

Panta Rhei vzw kleuterkamp "Ben je bang in het bos, Grote Wolf?" krokus 2019 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote wolf? Naar een boek van Jan De Kinder Kleine en grote wolf gaan op verkenning in het bos. Grote wolf is er niet gerust in, hij ziet Overal gevaar. Kleine wolf probeert zijn papa moed in te praten en wandelt vrolijk voorop. Ratjetoe organiseert themavakanties voor kleuters van 3 tot 6 jaar. Met een mooi prentenboek als leidraad, nemen we je kleuter mee in de wondere wereld van de ...
grote wolf?
Naar een boek van Jan De Kinder

Kleine en grote wolf gaan op verkenning in het bos. Grote wolf is er niet gerust in, hij ziet Overal gevaar. Kleine wolf probeert zijn papa moed in te praten en wandelt vrolijk voorop.

Ratjetoe organiseert themavakanties voor kleuters van 3 tot 6 jaar. Met een mooi prentenboek als leidraad, nemen we je kleuter mee in de wondere wereld van de fantasie; knutselen, spelen en zingen we elke dag in de ban van het verhaal. -Kleine groepjes, -aandacht voor elk kind, -elke vakantie wordt afgesloten met een toonmoment.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 •  ma 4 maart 2019 tot vr 8 maart 2019
  maandag
  van 8 tot 17 uur
  dinsdag
  van 8 tot 17 uur
  woensdag
  van 8 tot 17 uur
  donderdag
  van 8 tot 17 uur
  vrijdag
  van 8 tot 17 uur
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

€ 90,00
Basistarief: 90,00 €

Waar

Basisschool De Key
Karel Keymolenstraat 39, 1750 Lennik

Organisatie

Panta Rhei vzw