Gemeente Gemeente Lennik

Panta Rhei vzw "Dans" Zomer 4/2019 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kijk je ernaar uit om nieuwe danspassen te leren en samen met je vrienden leuke, uitdagende choreografieën te dansen, dan is deze dansstage jou op het lijf geschreven! Tijdens deze fijne week dansen we in 3 of 4 verschillende niveaugroepen. Jullie krijgen meerdere dansstijlen aangeboden (hiphop, modern, jazz, …), aangepast aan het niveau van je groep. Alle dansen worden op maat gemaakt! Als ...
Kijk je ernaar uit om nieuwe danspassen te leren en samen met je vrienden leuke, uitdagende choreografieën te dansen, dan is deze dansstage jou op het lijf geschreven! Tijdens deze fijne week dansen we in 3 of 4 verschillende niveaugroepen. Jullie krijgen meerdere dansstijlen aangeboden (hiphop, modern, jazz, …), aangepast aan het niveau van je groep. Alle dansen worden op maat gemaakt! Als kers op de taart verwelkomen we dit jaar een professionele GASTDOCENT. Deze dansspecialist zal met veel plezier zijn of haar passie met jullie delen.

Jij komt toch ook? Maak fun & friends, geniet, shake ....en "dance more dances".

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 •  ma 22 juli 2019 tot vr 26 juli 2019
  maandag
  van 8 tot 17 uur
  dinsdag
  van 8 tot 17 uur
  woensdag
  van 8 tot 17 uur
  donderdag
  van 8 tot 17 uur
  vrijdag
  van 8 tot 17 uur
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

€ 105,00
Basistarief: 105,00 €

Waar

sporthal Jo Baetens
Alfred Algoetstraat 77, 1750 Lennik

Contact

Organisatie

Panta Rhei vzw