Gemeente Gemeente Lennik

KVLV Sint-Kwintens-Lennik - Mijmeravond: Inspiratie om te leven

Voel jij je soms ook overal verantwoordelijk voor en verlies je, in de drukte van onze dagelijkse beslommeringen, vaak de verbinding met jezelf. Verlang jij naar rust en balans in je leven maar kun je de dingen moeilijk loslaten waardoor je weinig tijd vrijmaakt voor jezelf en je dromen? Kom dan naar deze unieke mijmeravond. Deze mijmeravond creëert ruimte en stilte om jezelf te horen en op te ...
Voel jij je soms ook overal verantwoordelijk voor en verlies je, in de drukte van onze dagelijkse beslommeringen, vaak de verbinding met jezelf.
Verlang jij naar rust en balans in je leven maar kun je de dingen moeilijk loslaten waardoor je weinig tijd vrijmaakt voor jezelf en je dromen? Kom dan naar deze unieke mijmeravond.
Deze mijmeravond creëert ruimte en stilte om jezelf te horen en op te laden zodat je weer verbinding kunt maken met de mensen om je heen. Af en toe tijd nemen om te vertragen heeft een positief effect op “je goed voelen”. Een mix van inspirerende verhalen, stilte en muziek zijn de ingrediënten voor deze unieke avond.
Deze avond duurt ongeveer 2 uur (gemakkelijke kledij en pen en papier meebrengen).
Prijs: leden KVLV € 4 - niet leden € 7 - Gelieve te storten op Rekeningnummer KVLV SKL - BE05 7341 7001 8575
Inschrijven ten laatste op 15 februari 2019 bij Magda Vergalle

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • do 28 februari 2019
    van 20 tot 22 uur

Waar

Zaal Ons Huis
Markt, 1750 Sint-Kwintens-Lennik (Lennik)

Organisatie

KVLV Sint-Kwintens-Lennik