Gemeente Gemeente Lennik

Wandelen in het zuid pajottenland

De OKRA trefpunten van het zuid Pajottenland heten u welkom om samen met hen de mooiste plekjes van het Pajottenland te ontdekken. Binnen OKRA wordt er veel gewandeld dus was de idee simpel... Waarom niet bij mekaar gaan wandelen? Waarom mekaar niet de mooiste plekjes van ons stukje Pajottenland laten zien. De OKRA-trefpunten heten u welkom om samen met hen te wandelen! Er wordt nogal eens ...
De OKRA trefpunten van het zuid Pajottenland heten u welkom om samen met hen de mooiste plekjes van het Pajottenland te ontdekken.

Binnen OKRA wordt er veel gewandeld dus was de idee simpel... Waarom niet bij mekaar gaan wandelen? Waarom mekaar niet de mooiste plekjes van ons stukje Pajottenland laten zien. De OKRA-trefpunten heten u welkom om samen met hen te wandelen! Er wordt nogal eens gewandeld over onverharde wandelwegen, voorzie je dus van aangepast schoeisel (wandel-of sportschoenen).

Deelnemen voor leden van OKRAsport+ is gratis. Andere deelnemers betalen ter plaatse €2 voor de verzekering. Inschrijven is niet nodig. U bent hartelijk welkom! Er is steeds een kortere (+- 4 km) en een langere (+- 7 km) wandeling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 18 juni 2019
    van 13.30 tot 16 uur

Prijs

€ 2,00
Basistarief: 2,00 €

Waar

ontmoetingscentrum WCD "Den Bleek"
Stationsstraat 35, 1750 Sint-Kwintens-Lennik (Lennik)

Contact

Organisatie

OKRA Sint-Kwintens-Lennik