Gemeente Gemeente Lennik

Nic Balthazar: Verander de klimaatverandering - Lezing met beelden

Nic Balthazar legt uit waarom hij zich zo veel zorgen maakt over het klimaat. Als film- en televisiemaker gebeurt dat met filmpjes en ander beeldmateriaal. Hij breekt een lans voor een andere manier van denken, ondernemen, werken en leven. Durven veranderen dus. Ook om de klimaatverandering te veranderen. Nic Balthazar schudt ons wakker en confronteert ons met de feiten. Bovendien toont hij ...
Nic Balthazar legt uit waarom hij zich zo veel zorgen maakt over het klimaat. Als film- en televisiemaker gebeurt dat met filmpjes en ander beeldmateriaal.
Hij breekt een lans voor een andere manier van denken, ondernemen, werken en leven. Durven veranderen dus. Ook om de klimaatverandering te veranderen. Nic Balthazar schudt ons wakker en confronteert ons met de feiten. Bovendien toont hij ons wat wij zelf kunnen doen, nu meteen, om het tij te keren.
In een gezamenlijke organisatie van 3 verenigingen uit Sint-Kwintens-Lennik: KVLV, Okra en Davidsfonds.

Deuren: 19u
VVK: 8 euro (tot 13/05)
Via davidsfondsskl@gmail.com
en rek. KVLV BE05 7341 7001 8575
Betaling geldt als inschrijving.
Kassa: 10 euro

Filmregisseur, televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar is bekend van het reisprogramma Vlaanderen Vakantieland en regisseur van de films Ben X, Tot altijd en Everybody Happy. Naast colums en artikels voor verschillende dag- en weekbladen schreef hij ook de jeugdromans Niets was alles wat hij zei en Neeland.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vr 17 mei 2019
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; Kassa: 10,00 €

Waar

Ons Huis,
Markt 9, 1750 Lennik

Organisatie

Davidsfonds Sint-Kwintens-Lennik