Gemeente Gemeente Lennik

Bezig zijn in de natuur

De werkzaamheden zullen bepaald worden door noodwendigheden die zich op dat ogenlik aandienen. Als dit meevalt, kan er verder worden gewerkt aan de experimenten die eerder zijn opgestart: eerder behandelde perceeltjes een tweede keer maaien, nieuwe perceeltjes aanpakken e.d. Twee keer per jaar maaien zal voor een snellere verschraling zorgen. Het valt natuurlijk te bekijken of dit - in dit ...

De werkzaamheden zullen bepaald worden door noodwendigheden die zich op dat ogenlik aandienen. Als dit meevalt, kan er verder worden gewerkt aan de experimenten die eerder zijn opgestart: eerder behandelde perceeltjes een tweede keer maaien, nieuwe perceeltjes aanpakken e.d. Twee keer per jaar maaien zal voor een snellere verschraling zorgen. Het valt natuurlijk te bekijken of dit - in dit geval - beter is voor de natuur.

Tussen de werken door en achteraf zullen er zeker ook overlegmomenten zijn en/of tijd voor een gezellige babbel met een drankje en versnapering.

Het wordt zonder twijfel een leuke namiddag met gezelligheid en gezond bezig zijn in de vrije natuur. Enkele uurtjes werken in de gezonde buitenlucht is ongetwijfeld veel leuker en ook beter voor de gezondheid dan zich te vermoeien in een besloten fitnesszaal

Wie er ook graag eens bij is, neemt best even contact om een en ander af te spreken.

Dit is nuttig om te kunnen voorzien in voldoende geschikt gereedschap, drank en versnaperingen.

Een seintje of meer informatie via info@natuurpunt-mollennik.be , 02 303 44 03 of (enkel voor deze activiteit) 0468 31 29 01.

Wanneer

  • zo 29 september 2019
    van 14 tot 17 uur

Waar

Ten Ham
Frans Devoghellaan 77, 1750 Lennik

Organisatie

Natuurpunt M.O.Lennik