Gemeente Gemeente Lennik

Beheersvoormiddag in domein Hemelenveld

Met het bezoek van de leerlingen binnen het project educatief natuurbeheer, in het verschiet en de Dag van de Natuur, is er altijd wel werk om het gebied in ideale staat te krijgen. Zijn de brugjes en het pad nog oké? Kunnen de maaiers van de beheersploeg van Natuurpunt aan de slag voor de jaarlijkse maaibeurt van de gebruikelijke percelen? De werkzaamheden zullen dus zeer uiteenlopend zijn. ...

Met het bezoek van de leerlingen binnen het project educatief natuurbeheer, in het verschiet en de Dag van de Natuur, is er altijd wel werk om het gebied in ideale staat te krijgen.

Zijn de brugjes en het pad nog oké? Kunnen de maaiers van de beheersploeg van Natuurpunt aan de slag voor de jaarlijkse maaibeurt van de gebruikelijke percelen?

De werkzaamheden zullen dus zeer uiteenlopend zijn. Een ding is zeker: het wordt zonder twijfel een leuke namiddag met gezelligheid en gezond bezig zijn in de vrije natuur.

Tussen de werken door en achteraf zal er zeker ook tijd voor een gezellige babbel met een drankje (warme soep of iets frisser) en versnapering.

Wie er ook graag eens bij is, neemt best even contact om een en ander af te spreken.

Dit is nuttig om te kunnen voorzien in voldoende geschikt gereedschap, drank en versnaperingen.

Een seintje of meer informatie via info@natuurpunt-mollennik.be , 02 303 44 03 of (enkel voor deze activiteit) 0468 31 29 01.

Wanneer

  • za 26 oktober 2019
    van 10 tot 12 uur

Waar

Ten Ham
Frans Devoghellaan 77, 1750 Lennik

Organisatie

Natuurpunt M.O.Lennik