Gemeente Gemeente Lennik

Lennik Zwingt

Voor de 10de editie van dit superevenement op de Lennikse feesten is er vol voor gegaan om een bij dit jubileum passend programma samen te stellen. Als opwarmer is er om 19u30 een optreden van lokale held Michel Dumont. Hij heeft zich de voorbije jaren een hele reputatie opgebouwd in het brengen van meezingers, gaande van Vlaamse Schlagers, over het Franse Chanson en Engelstalige Evergreens. ...
Voor de 10de editie van dit superevenement op de Lennikse feesten is er vol voor gegaan om een bij dit jubileum passend programma samen te stellen.
Als opwarmer is er om 19u30 een optreden van lokale held Michel Dumont. Hij heeft zich de voorbije jaren een hele reputatie opgebouwd in het brengen van meezingers, gaande van Vlaamse Schlagers, over het Franse Chanson en Engelstalige Evergreens. Geheel in de stijl van Lennik Zwingt dus!
Het zal dan ook maar een kleine overgang zijn naar Lennik Zwingt zelf. En daarvoor wordt het podium overgelaten aan Bram & Lennert. Speciaal en exclusief voor Lennik Zwingt geven zij voor deze jubileum editie een optreden met Full Band. Muzikaal gaan ze dus anders, voller klinken. Het liedjesaanbod blijft geheel in lijn met de traditie. Ook nu zal dus de ene meezinger na de andere op het publiek worden losgelaten. De liedjesteksten worden ook nu weer geprojecteerd. Dat publiek zal dus nog altijd kunnen meezingen en meeswingen! Ambiance gegarandeerd.
Aansluitend is er de after party met DJ Schets.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vr 16 augustus 2019
    van 19.30 tot 23.59 uur

Prijs

page-events-txt-free

Waar

Vetkot
Andreas Masiusplein, 1750 Lennik

Organisatie

Volley Groenenberg Heren