Gemeente Gemeente Lennik

6de RakkerRun KasteelTrail Lennik

De zesde editie van deze unieke belevingsloop over 5 of 10 kilometer riskeert alweer een voltreffer te worden. Trek wel op tijd richting Gaasbeek, want voor de vorige edities daagden bijna 800 lopers op. De plaatsjes zijn dus gegeerd, maar zeker niet duur. Wie op voorhand inschrijft, kan er al bij zijn voor 6 euro, kinderen tellen dan slechts 3 euro neer. De RakkerRun is er voor iedereen, ...
De zesde editie van deze unieke belevingsloop over 5 of 10 kilometer riskeert alweer een voltreffer te worden. Trek wel op tijd richting Gaasbeek, want voor de vorige edities daagden bijna 800 lopers op. De plaatsjes zijn dus gegeerd, maar zeker niet duur. Wie op voorhand inschrijft, kan er al bij zijn voor 6 euro, kinderen tellen dan slechts 3 euro neer.
De RakkerRun is er voor iedereen, zowel voor getrainde atleten als voor de loper die voor het eerst wil proeven van een ontspannende bosloop. En aangezien de organisatie in handen is van de ouderraad van de gemeentelijke basisschool 't Rakkertje hebben we uiteraard een groot boontje voor onze jonge lopertjes.
Het eerste startschot voor de jongste deelnemers weerklinkt al om 14.30 uur.
Om 15u30 wordt het startschot gegeven voor de 5 & 10 km.

Meer info en mogelijkheid tot voorinschrijvingen op www.rakkerrun.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 13 oktober 2019
    van 14.30 tot 18 uur

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; Kinderlopen: 4,00 €

Waar

Kasteel van Gaasbeek
Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek

Organisatie

Ouderraad GBS 't Rakkertje.be