Gemeente Gemeente Lennik

Kerstmarkt Zonnestraal vzw

Iedereen is welkom op onze kerstmarkt, van jong tot oud! Het is de ideale plek om originele en unieke cadeautjes te kopen, en even tot rust te komen met een tas glühwein, hete chocomelk, een stuk taart en heel wat ander lekkers. Het is al jaren een traditie van onze vzw, om zowel externe verkopers als onze eigen cliënten de kans te bieden hun producten te verkopen. Ook actie-ondernemers van de ...
Iedereen is welkom op onze kerstmarkt, van jong tot oud! Het is de ideale plek om originele en unieke cadeautjes te kopen, en even tot rust te komen met een tas glühwein, hete chocomelk, een stuk taart en heel wat ander lekkers.
Het is al jaren een traditie van onze vzw, om zowel externe verkopers als onze eigen cliënten de kans te bieden hun producten te verkopen. Ook actie-ondernemers van de Warmste Week kunnen bij ons terecht om hun actie te promoten.
De opbrengst van de kerstmarkt gaat volledig naar de aankoop van noodzakelijk werkmateriaal voor onze cliënten en het personeel, zodoende kwaliteitsvolle zorg te kunnen blijven aanbieden aan personen met een beperking.
Ook vele vrijwilligers komen bij ons de handen uit de mouwen steken, wat wij geweldig appreciëren!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 8 december 2019
    van 12 tot 17 uur

Prijs

page-events-txt-free

Waar

Zonnestraal vzw
Kroonstraat 44, 1750 Sint-Kwintens-Lennik (Lennik)

Organisatie

Zonnestraal vzw