Gemeente Gemeente Lennik

Een spetterend klucht die je een leuk avondje uit garandeert.

Susanne heeft twee minnaars om haar te onderhouden. En beiden weten helemaal niet van elkaars bestaan. Alles loopt vlot totdat Susanne's beste vriendin, Sofie, langs komt met wat problemen … de planning voor de komende dagen loopt volledig in het honderd. Tot overmaat van ramp komen de partners ook nog opduiken, de ene al wat nuchterder als de andere … oh ja er is ook nog de inmenging van ...
Susanne heeft twee minnaars om haar te onderhouden. En beiden weten helemaal niet van elkaars bestaan. Alles loopt vlot totdat Susanne's beste vriendin, Sofie, langs komt met wat problemen … de planning voor de komende dagen loopt volledig in het honderd. Tot overmaat van ramp komen de partners ook nog opduiken, de ene al wat nuchterder als de andere … oh ja er is ook nog de inmenging van Maman. De leugens vliegen iedereen om de oren. Hoe lang gaat dit goed? Een dolle klucht vol misverstanden.
KWB Sint Martens Lennik is trots om aan te kondigen dat zij dit blijspel van John Chapman en Dave Freeman voor u kunnen brengen. De bekende gezichten uit stukken van de afgelopen jaren zijn weer van de partij en zij zullen de hilarische verwikkelingen met het benodigde kunst -en vliegwerk voor u spelen. Regie: Guido Degrieck.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • vr 10 januari 2020
  van 20 tot 23 uur
 • za 11 januari 2020
  van 20 tot 23 uur
 • zo 12 januari 2020
  van 18 tot 21 uur
 • vr 17 januari 2020
  van 20 tot 23 uur
 • za 18 januari 2020
  van 20 tot 23 uur

Prijs

€ 9,00
Basistarief: 9,00 €

Waar

parochiezaal Sint Martens Lennik
Dorp 6 1750 Sint Martens Lennik, 1750 Sint-Martens-Lennik (Lennik)