Gemeente Gemeente Lennik

Tentoonstelling inlandse amfibieën

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 februari 2020 loopt de jaarlijkse tentoonstelling over inlandse amfibieën die Natuurpunt M.O.Lennik organiseert in samenwerking met de gemeente Lennik. De tentoonstelling bestaat uit een reeks informatieve panelen, enkele maquettes, een terrarium en een ingenieus knikkerspel waarmee kinderen en/of volwassenen, hun kennis over onze inlandse amfibieën kunnen ...

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 februari 2020 loopt de jaarlijkse tentoonstelling over inlandse amfibieën die Natuurpunt M.O.Lennik organiseert in samenwerking met de gemeente Lennik.

De tentoonstelling bestaat uit een reeks informatieve panelen, enkele maquettes, een terrarium en een ingenieus knikkerspel waarmee kinderen en/of volwassenen, hun kennis over onze inlandse amfibieën kunnen testen.

De tentoonstelling is enkel te bezoeken op afspraak, individueel, in groep (in gezinsverband, met vrienden of vereniging, …). Je kunt eventueel ook aansluiten bij een andere groep of een klas leerlingen.

Aansluiten bij een groep kinderen is zeker interessant want, dank zij de vragen en reacties van de kinderen, worden veel zaken verduidelijkt waar volwassenen niet eens aan denken.
Overigens kan je dan ook mee genieten van het enthousiasme van het jonge volkje als ze het eindspel spelen.

Afspreken kan je best telefonisch via nr. 02 582 64 50

Wanneer

  •  ma 3 februari 2020 tot vr 7 februari 2020

Waar

Tentoonstllingsruimte in WCD Den Bleek
Stationsstraat 35, 1750 Lennik

Organisatie

Natuurpunt M.O.Lennik