Gemeente Gemeente Lennik

Babymassage

Verwen je baby met een heerlijke massage en geniet samen van deze andere vorm van contact. Praat bij met andere ouders en ga met allerlei tips weer naar huis. Om een rustige sfeer te creëren houden we het beperkt tot 8 baby's per sessie. om de rust te garanderen vragen we dat slechts één ouders aanwezig is per baby. Meebrengen: Grote handdoek Voor baby's van 2 tot 7 maanden Begeleiding door ...
Verwen je baby met een heerlijke massage en geniet samen van deze andere vorm van contact. Praat bij met andere ouders en ga met allerlei tips weer naar huis. Om een rustige sfeer te creëren houden we het beperkt tot 8 baby's per sessie. om de rust te garanderen vragen we dat slechts één ouders aanwezig is per baby.

Meebrengen: Grote handdoek

Voor baby's van 2 tot 7 maanden
Begeleiding door Hilde Dever (vroedvrouw) of An De Meuter
Napraten met verpleegkundige van Kind & Gezin

Gratis deelname – inschrijven verplicht
Een initiatief van het Huis van het Kind Pajottenland, Pavok vzw, Kind & Gezin, Kind en Preventie vzw, Kraamzorg-Landelijke Thuiszorg vzw, CM.

Schrijf je via onderstaande link in of via de verpleegkundige van Kind & Gezin. Verwittig zeker als je na inschrijving toch niet kan deelnemen, want anders gaat een kostbare plaats verloren!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 9 juni 2020
    van 13 tot 15 uur

Prijs

page-events-txt-free

Waar

Markt
Markt 18, 1750 Lennik

Organisatie

Huis van het Kind Pajottenland