Gemeente Gemeente Lennik

Kijk! Ik fiets! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Leer je kind fietsen op twee wielen met behulp van enkele nuttige tips van een ervaren monitor en actieve begeleiding van de ouders. Deze activiteit van de ILV Sportregio Pajottenland gaat door op zondagvoormiddag 14 juni van 10 uur tot 11.30 uur achter sporthal Jo Baetens. Voor meer informatie en/of de data in de andere gemeenten, kan je terecht op de dienst Vrije Tijd, sport. Vooraf ...
Leer je kind fietsen op twee wielen met behulp van enkele nuttige tips van een ervaren monitor en actieve begeleiding van de ouders. Deze activiteit van de ILV Sportregio Pajottenland gaat door op zondagvoormiddag 14 juni van 10 uur tot 11.30 uur achter sporthal Jo Baetens. Voor meer informatie en/of de data in de andere gemeenten, kan je terecht op de dienst Vrije Tijd, sport.

Vooraf inschrijven is aangewezen want het aantal plaatsen is beperkt. Kostprijs bedraagt 5 euro/kind. Kindjes dienen te beschikken over een eigen fiets (+fietshelm).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 14 juni 2020
    van 10 tot 11.30 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

sporthal Jo Baetens
Alfred Algoetstraat 77, 1750 Lennik

Organisatie

gemeente Lennik