Gemeente Gemeente Lennik

Dag van de Museumtuin van Gaasbeek

Op zondag 13 september is het feest in de Museumtuin. Ontdek de prachtige boomgaarden, moestuin en siertuin, volg een workshop waarmee je zelf in je tuin aan de slag kan, kuier langs de interessante standjes en proef van ons heerlijk fruit. Je kan op regelmatige tijdstippen gratis rondleidingen volgen en zo alles te weten komen over de Museumtuin. En ook aan kinderen is gedacht, ze kunnen ...
Op zondag 13 september is het feest in de Museumtuin. Ontdek de prachtige boomgaarden, moestuin en siertuin, volg een workshop waarmee je zelf in je tuin aan de slag kan, kuier langs de interessante standjes en proef van ons heerlijk fruit. Je kan op regelmatige tijdstippen gratis rondleidingen volgen en zo alles te weten komen over de Museumtuin.
En ook aan kinderen is gedacht, ze kunnen luisteren naar leuke verhalen in de vertelhoek, glittertattoo's laten zetten of zich laten schminken. Of wat dacht je van een bijenzoektocht voor het hele gezin ?
Verschillende standen met allerlei lekkers en moois vind je terug in de boomgaard. En in de serre kan je proeven van het fruit uit de tuin.
Je ziet het, er valt veel te beleven!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 13 september 2020
    van 0 tot 23.59 uur

Prijs

page-events-txt-free

Waar

Museumtuin Gaasbeek
Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek (Lennik)

Organisatie

Agentschap Natuur en Bos