Gemeente Gemeente Lennik

Last Call for Gaasbeek: vereer het kasteel met een laatste bezoek voor sluiting!

Het Kasteel van Gaasbeek staat aan de vooravond van een grote restauratiecampagne en sluit dit najaar zijn deuren om ze pas in 2023 opnieuw te openen. Hoog tijd om dit uitzonderlijke erfgoed met een laatste bezoek te vereren! Middeleeuwse burcht. Strategisch bolwerk. Riante zomerresidentie. Toevluchtsoord voor politieke bannelingen. Theater van de geschiedenis. Eigentijds museum. Klopt, maar ...
Het Kasteel van Gaasbeek staat aan de vooravond van een grote restauratiecampagne en sluit dit najaar zijn deuren om ze pas in 2023 opnieuw te openen. Hoog tijd om dit uitzonderlijke erfgoed met een laatste bezoek te vereren!

Middeleeuwse burcht. Strategisch bolwerk. Riante zomerresidentie. Toevluchtsoord voor politieke bannelingen. Theater van de geschiedenis. Eigentijds museum. Klopt, maar bovenal is het kasteel één grote Wunderkammer: een bonte verzameling van bijzondere objecten die u verwonderen, prikkelen en meevoeren naar vervlogen tijden. Deze gedaante spelen we helemaal uit tijdens dit laatste seizoen voor de sluiting.

Wandel doorheen de gangen en kamers van het kasteel, ontsnap aan het gedruis van de dagdagelijkse wereld en laat u verbazen door twaalf uitgelichte pronkstukken. Elk met een eigen verhaal, stuk voor stuk intrigerend en uniek.

Last Call for Gaasbeek: een laatste kans voor wie wil genieten van het kasteel waarin – heel even nog – alles is zoals het was.

Neem een kijkje op onze website voor al de voorzorgsmaatregelen die wij treffen, de gewijzigde openingsuren en al de nodige praktische informatie omtrent uw bezoek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 •  wo 20 mei 2020 tot zo 30 augustus 2020
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  gesloten
  woensdag
  van 10 tot 18 uur
  donderdag
  van 10 tot 18 uur
  vrijdag
  van 10 tot 18 uur
  zaterdag
  van 10 tot 18 uur
  zondag
  van 10 tot 18 uur

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Studenten: 8,00 €; Kortingstarief: 8,00 €; Kinderen 7-18 jaar: 2,00 €; Kinderen 0 - 7 jaar: 0,00 €; ICOM: 0,00 €

Waar

Kasteel van Gaasbeek
Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek

Organisatie

Kasteel van Gaasbeek