Gemeente Gemeente Lennik

Start2Garden

Niets lekkerder dan zelfgekweekte groentjes. Knapperige sla in je zomerse salades of versgedopte erwtjes in de hutsepot, daar kan niets tegenop. Heb je zin om zelf een moestuin aan te leggen maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Of misschien ben je een beginnende moestuinier en kan je nog wat hulp gebruiken. Kom op zondag 17 mei naar Start2Garden! Een lesgever van Vzw Tuinhier geeft je ...
Niets lekkerder dan zelfgekweekte groentjes. Knapperige sla in je zomerse salades of versgedopte erwtjes in de hutsepot, daar kan niets tegenop.

Heb je zin om zelf een moestuin aan te leggen maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Of misschien ben je een beginnende moestuinier en kan je nog wat hulp gebruiken.

Kom op zondag 17 mei naar Start2Garden! Een lesgever van Vzw Tuinhier geeft je twee uur lang praktische tips over moestuinieren.

Voor deze activiteit is vooraf inschrijven een absolute must.
Dat doe je via e-mail naar hilde.groenweghe@vlaanderen.be, met vermelding van je naam. Kom je met meerdere mensen, vermeld dan alle namen in je e-mail.

Deelnameprijs = 6 euro, plus het ticket voor de Museumtuin. Je betaalt dus 11 euro voor het bezoek aan de tuin en de les over moestuinieren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 17 mei 2020
    van 14 tot 16 uur

Prijs

€ 11,00
Basistarief: 11,00 €

Waar

Museumtuin van Gaasbeek
Museumtuin van Gaasbeek, Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek (Lennik)

Organisatie

Agentschap Natuur en Bos