Gemeente Gemeente Lennik

Saartje zoekt de liefde Zomer 6 - 2022 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Naar een boek van Isabel Abedi & Andrea Hebrock.De weide ligt muisstil in de zon. Het is vroeg in de ochtend. Als je je oren spitst, kun je heel zachtjes de eerste lentebloesems horen die met een plip, plap, plop uit hun knop huppen.Mama veldmuis steekt haar kop uit haar hol. Ze knippert met haar ogen. Vier maanden lang heeft ze samen met haar dochter Saartje een winterslaap gehouden...
Naar een boek van Isabel Abedi & Andrea Hebrock.De weide ligt muisstil in de zon. Het is vroeg in de ochtend. Als je je oren spitst, kun je heel zachtjes de eerste lentebloesems horen die met een plip, plap, plop uit hun knop huppen.Mama veldmuis steekt haar kop uit haar hol. Ze knippert met haar ogen. Vier maanden lang heeft ze samen met haar dochter Saartje een winterslaap gehouden onder de grond. Daarom moeten haar ogen even wennen aan het felle licht. “Hatsjie!” niest mama veldmuis als een zonnestraal aan haar neus kriebelt. Dan klimt ze helemaal uit haar hol. Ze rekt en strekt zich in de warme lucht. Wat is het mooi buiten! En wat ruikt het heerlijk! “Saartje”, roept mama veldmuis, “Opstaan!”

Wanneer

 • ma 8 augustus 2022
  van 0 uur
 • di 9 augustus 2022
  van 0 uur
 • wo 10 augustus 2022
  van 0 uur
 • do 11 augustus 2022
  van 0 uur
 • vr 12 augustus 2022
  van 0 uur

Waar

Basisschool De Key
Karel Keymolenstraat 39, 1750 Lennik

Tickets

Reserveren

Organisatie

Panta Rhei vzw