Gemeente Gemeente Lennik

LENNIK LACHT

Comedy avond met de Zwanzers en Raf Coppens 19u de Zwanzers Comedy open mic ( 1u ) De Zwanzers staan garant voor een oerdegelijke publieksopwarmer. Menig regionaal podium mocht hen al ontvangen en nu is ook Lennik aan de beurt… We hebben als open micers : 1) Jente Lesschaeve Is een 20-jarige filmstudent. Op vrij jonge leeftijd werd hij besmet met het comedy virus. Aan de buitenkant ...
Comedy avond met de Zwanzers en Raf Coppens

19u de Zwanzers Comedy open mic ( 1u )
De Zwanzers staan garant voor een oerdegelijke publieksopwarmer. Menig regionaal podium mocht hen al ontvangen en nu is ook Lennik aan de beurt…
We hebben als open micers :
1) Jente Lesschaeve
Is een 20-jarige filmstudent. Op vrij jonge leeftijd werd hij besmet met het comedy virus.
Aan de buitenkant is er niets te merken maar deze ideale schoonzoon is het beu om te zwijgen en moet zijn frustraties over de zichzelf en de wereld kwijt.
Daar bent u helaas het slachtoffer van...
2)Gery La Boule
WIE ES DA ?
Géry La Boule es van Brussel. Van Molenbeek in faate. Aa es giene professioneile kommik, want ei werkt ni. Ei doe zaan goestink. Want ei werkt ni. Ei eit taat. Want ei werkt ni. Ei paast noo. Want ei werkt ni… Gelukkiglaak zaan mopkes wel!
Gruute supporteir van RWD Molenbeek, komt de komik nuut of jamais op scène zonder zaane maillot en écharpe du club.
Da doet 'm decideire van zaan aage vanaf naa te presenteire in dei unikke langosje: le brusseleir. Gery La Boule es gebore!
Met zaan filossefie du contoir en zaan zwanze typic, doet em elke zoel lachen.
Entretemps kan Géry La Boule de stamineis woo em op de scènes ouvertes ei gestoen al nemi telle op tien vingere. En plus kreig 'em in zaan ieste joer komik oek al d'okkozje veu de chauffements te doen van de gruute kalibers et klasbakke. par exempel et entrootre Jeron Dewulf, Han Solo, Raf Coppens, en Nigel Williams.
3)Xavier Garcia Diaz
Deze tweetalige Brusselaar met Spaanse roots is dan misschien niet de knapste in het gezin Garcia Diaz (cfr. zijn zus Gaëlle) maar naar alle waarschijnlijkheid wel de grappigste.
Hij is sinds 5 jaar te bewonderen geweest op ontelbare comedy-podia in beide landsgedeelte en verwierf intussen ook faam als über-enthousiaste resident MC van comedy groep De Zwanzers. Xavier volgde onlangs een masterclass comedy bij Nigel Williams en mag zich sindsdien ook officieel opkomend talent noemen. Dankzij zijn aanstekelijke , Trashy humor met een zeer vette knipoog was hij dat natuurlijk al veel langer.
4) Kevin Van Den Eynde :
Kevin van den Eynde is een heerlijke stand up comedian. Zijn energieke en enthousiaste vibe is bijzonder aanstekelijk. Maar Kevin hoeft het niet eens echt van enthousiasme te hebben. Zijn comedy show is namelijk qua grappen al enorm geraffineerd en to the point. Bovendien beschikt hij over een enorm improvisatietalent. Hij is ad rem, vindingrijk en een charmeur eerste klas.
Toch deinst hij er ook niet voor terug om statements te maken… Zo houdt hij wel van een portie gewaagde of schurende humor. De onderwerpen en grappen van Kevin zijn divers. Deze Vlaamse humorist kan zowel van politieke grappen switchen naar totale flauwekul verhalen of een goede schunnige grap. Kevin van den Eynde is van alle markten thuis.

20u Raf Coppens

'MIJN WERK'
Raf Coppens werkt in een Kringloopwinkel.
Om structuur te brengen in zijn dag brengt hij structuur in hun winkel.
Hij komt er in contact met vreemdelingen, artikel 60'ers, ex-gedetineerden, Brusselaars en andere gewone mensen.
Hij slaat met iedereen een praatje, met gerecycleerde teksten.
Onder de middag eet hij boterhammen.
Hij leert dat mensen die het moeilijk hebben contenter zijn.
Hierover brengt hij verslag uit met scherpe en snelle one-liners (6 grappen/minuut), inclusief actuele humor, imitaties en liedjes.

Duur : 60 minuten

Schrijf je in op:
https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=66600&event=118341

Wanneer

  • za 13 augustus 2022
    van 19 tot 23 uur

Waar

Dekenijtuin
Andreas Masiusplein 9, 1750 Lennik

Tickets

Reserveren

Organisatie

gemeente Lennik