Gemeente Gemeente Lennik

LENNIK@DECINEMA

Kom gezellig in open lucht een filmpje meepikken in de Dekenijtuin op woensdag 17 augustus. We hebben zowel voor de jeugd als voor de volwassenen een leuk aanbod. Er zijn voldoende stoelen voorzien, jullie kunnen zeker ook eigen dekentjes meebrengen om het wat warmer te maken mocht de avond wat koeler zijn. 17u Sing 2 ( jeugdfilm ) 20u30 Verlengd Weekend Voor en na de film kan je drank...
Kom gezellig in open lucht een filmpje meepikken in de Dekenijtuin op woensdag 17 augustus. We hebben zowel voor de jeugd als voor de volwassenen een leuk aanbod. Er zijn voldoende stoelen voorzien, jullie kunnen zeker ook eigen dekentjes meebrengen om het wat warmer te maken mocht de avond wat koeler zijn.

17u Sing 2 ( jeugdfilm )
20u30 Verlengd Weekend

Voor en na de film kan je drankjes en snacks verbruiken ten voordele van Rainbow For Kids en Kebene. De opbrengst gaat integraal naar beide projecten.
Gratis, registratie verplicht via ticketgang

17u Sing 2
Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft hij z'n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoureuze Redshore City.
Samen met zijn muzikale vrienden– Rosita, de drukke moeder-big, punk-rock stekelvarken Ash, de vriendelijke gorilla Johnny, de verlegen olifant Meena en het uitbundige varken Gunter- proberen ze binnen te komen bij het kantoor van het wereldberoemde Crystal Entertainment dat wordt gerund door een meedogenloze wolf.
Wat voor Buster begint als een droom over groots succes, verandert in een emotionele les over hoe de kracht van muziek zelfs een gebroken hart kan helen.
Sing 2 zit vol met vele rock- en popklassiekers, spectaculaire optredens, prachtige animatie, humor en gevoel en is de ultieme feel-good film van 2022.
We voorzien een pauze tijdens deze vertoning.

20u30 Verlengd Weekend
Deze komedie vertelt het verhaal van twee ontslagen werknemers van een Kempisch familiebedrijfje (Jan Decleir en Wouter Hendrickx) die hun ex-werkgever (Koen De Bouw) gijzelen in zijn eigen huis. Het duo heeft het plan opgevat om zichzelf en hun gedupeerde werkmakkers een schadevergoeding af te dwingen. Maar niets loopt zoals gepland.

We voorzien een pauze tijdens deze vertoning.
Voor en na de film kan je drankjes en snacks verbruiken ten voordele van Rainbow For Kids en Kebene. De opbrengst gaat integraal naar beide projecten.

Gratis, registratie verplicht via ticketgang

Rainbow For Kids
Al meer dan tien jaar zijn we enthousiast bezig om de kinderen van Ukunda in Kenia de kans te geven om degelijk onderwijs te krijgen. Hierbij wordt zowel op pedagogische doelstellingen als op een aangename leer- en speelomgeving ingezet. In 2009 heeft de vzw een kleuter- en lagere school gebouwd in Maweni (Ukunda), een klein dorpje 30 km ten zuiden van Mombasa.
https://rainbow4kids.be

Kebene
Kebene Family is een kleinschalig project dat straat- en weeskinderen opvangt in Kenia. Het opvangtehuis is opgestart in 2007 en is gelegen in de buurt van Diani Beach, bij Mombasa aan de Zuidkust van Kenia. Hier willen we een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een THUIS geven waar zij de nodige liefde en zorg krijgen. Wij willen hen laten opgroeien in een omgeving die uitnodigt om zich te ontwikkelen tot jonge mensen die iets kunnen betekenen voor hun land.
www.Kebene.com

Wanneer

  • wo 17 augustus 2022
    van 0 tot 23.59 uur

Waar

Dekenijtuin
Andreas Masiusplein 9, 1750 Lennik

Tickets

Reserveren

Organisatie

gemeente Lennik