Gemeente Gemeente Lennik

LENNIK FEEST

Dé feestavond van de Lennikse Kermis met optredens van Alice Mae en Bram & Lennert in de gezellige setting van de Dekenijtuin. 19u Alice Mae ALICE MAE, begonnen als soloproject van Alexia Dhertoge, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige bandformatie. De leden vonden elkaar letterlijk langs de oevers van de Ninoofse Dender. In 2019 maakten ze al indruk op ondermeer de parkconcer...
Dé feestavond van de Lennikse Kermis met optredens van Alice Mae en Bram & Lennert in de gezellige setting van de Dekenijtuin.

19u Alice Mae

ALICE MAE, begonnen als soloproject van Alexia Dhertoge, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige bandformatie. De leden vonden elkaar letterlijk langs de oevers van de Ninoofse Dender.
In 2019 maakten ze al indruk op ondermeer de parkconcerten in Ninove en Suikerrock in Tienen. In november 2019 werden ze nipt tweede op een "Battle of the Bands" in Aalst, waar ze de meeste jurypunten haalden.
Tijdens de lockdowns werden de singles “Back in the days” en “The Kingdom” op Youtube uitgebracht, dit voorjaar werd de echte eerste single “Better off” gereleased op alle digitale kanalen.
Wie hen al bezig zag, aanziet ALICE MAE als een jonge, talentvolle band. Ze spelen een mix van grotendeels eigen nummers met daartussen eigenzinnige covers. Deze zomer staan ze her en der op diverse podia.
Verwacht u aan jazzy-, indierock, Engelstalige teksten, een krachtige stem, een verzorgde set. Bij ALICE MAE is Wonderland nooit veraf…

21u30 Bram & Lennert

De twee jonge Ninovieters Bram Van den Berghe en Lennert Cobbaert staan ondertussen al 13 jaar samen op de planken als het muzikale duo Bram & Lennert. Lennik mocht ze al ontelbare keren verwelkomen en volgde ze doorheen de jaren als trouw publiek.
De originele covers die ze op ieder event weten te brengen geven een heel nieuwe dimensie aan de nummers zoals enkel zij dat kunnen. Daarnaast kunnen ze niet alleen uit de voeten met een op voorhand vastgelegde playlist, maar maken ze ook gebruik van het jukebox-concept: het publiek roept een liedje en Bram & Lennert spelen het meteen ter plaatse.

IEDEREEN WELKOM!

Wanneer

  • za 20 augustus 2022
    van 16 tot 23 uur

Waar

Dekenij
Andreas Masiusplein, 1750 Sint-Kwintens-Lennik (Lennik)

Organisatie

gemeente Lennik