Gemeente Gemeente Lennik

De speciale ster van kleine raket Pasen 2 - 2023 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

'De speciale ster van Kleine Raket' Naar het verhaal van Julie Sykes.Kleine Raket is dol op haar vader, Grote Raket. Ze wil hem een speciaal cadeautje geven voor zijn verjaardag. Ze vliegt de ruimte in om een mooie glanzende ster te zoeken. Ze komt langs Sammy, Satelliet, Ronny Ruimteveer en Andy Astronaut, maar ze vindt geen ster. Kleine Raket vliegt zelfs naar de maan. Maar net als ze ...
'De speciale ster van Kleine Raket' Naar het verhaal van Julie Sykes.Kleine Raket is dol op haar vader, Grote Raket. Ze wil hem een speciaal cadeautje geven voor zijn verjaardag. Ze vliegt de ruimte in om een mooie glanzende ster te zoeken. Ze komt langs Sammy, Satelliet, Ronny Ruimteveer en Andy Astronaut, maar ze vindt geen ster. Kleine Raket vliegt zelfs naar de maan. Maar net als ze denkt dat ze haar ster eindelijk heeft gevonden, ontdekt ze haar vriend Vicky Vliegvis. Hij zit in grote moeilijkheden en Kleine Raket moet een belangrijke beslissing nemen. Zal ze nu nog een ster kunnen vinden?

Wanneer

 • di 11 april 2023
  van 0 uur
 • wo 12 april 2023
  van 0 uur
 • do 13 april 2023
  van 0 uur
 • vr 14 april 2023
  van 0 uur

Prijs

€ 84,00
Kansentarief met UiTPAS Dender - 1,5 euro

Waar

Basisschool De Key
Karel Keymolenstraat 39, 1750 Lennik

Tickets

Reserveren

Organisatie

Panta Rhei vzw