Gemeente Gemeente Lennik

Nature Class: omgaan met de energie van anderen

De Nature Classes, ofwel workshops in en met de natuur, draaien rond waardevolle thema's, gelinkt aan HSP en hoogsensitieve HSS. Neem jij als een spons alles op in je omgeving? De agressieve toon van je collega, de drukte van je kinderen, het rumoer om je heen, het verdriet van onbekenden wanneer je in een drukke omgeving komt,...? Wat doet dit met jou? Zijn er manieren om in je eigen e...
De Nature Classes, ofwel workshops in en met de natuur, draaien rond waardevolle thema's, gelinkt aan HSP en hoogsensitieve HSS.

Neem jij als een spons alles op in je omgeving? De agressieve toon van je collega, de drukte van je kinderen, het rumoer om je heen, het verdriet van onbekenden wanneer je in een drukke omgeving komt,...?
Wat doet dit met jou?
Zijn er manieren om in je eigen energie te blijven?

Een verhelderende workshop waarin je jouw talent van sfeervoeler gaat verkennen en ontdekken waar jouw kracht, maar ook jouw valkuilen liggen. Je krijgt inzicht in de risico's van jouw talent en waarom je het soms moeilijk krijgt. Daarnaast ga je op zoek naar manieren om jezelf en jouw eigen energie beter af te schermen.

Na deze workshop zal je je bewuster zijn van de kracht en valkuilen van jouw talent. Je zal inzicht hebben in manieren om er op een andere manier mee om te gaan en dit vaker in te zetten als een kracht.

Wanneer

  • vr 31 maart 2023
    van 10 tot 12 uur

Waar

Kasteel van Gaasbeek
Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek

Tickets

Reserveren

Organisatie

Sparkling Steps