Gemeente Gemeente Lennik

Bloesemwandeling én kinderactiviteit Museumtuin Gaasbeek

April is de bloesemmaand bij uitstek. De mooiste witte en roze bloesems vind je in de Museumtuin. Als het weer meezit staan de fruitbomen met Pasen in volle bloei. Wij openen de Museumtuin uitzonderlijk op paaszondag 9 april om 14u, zodat iedereen kan genieten van dit bloemenspektakel. Kom de bloesems bewonderen met je partner of met je gezin of met je ganse familie. Je (klein)kinderen...
April is de bloesemmaand bij uitstek. De mooiste witte en roze bloesems vind je in de Museumtuin. Als het weer meezit staan de fruitbomen met Pasen in volle bloei.

Wij openen de Museumtuin uitzonderlijk op paaszondag 9 april om 14u, zodat iedereen kan genieten van dit bloemenspektakel. Kom de bloesems bewonderen met je partner of met je gezin of met je ganse familie. Je (klein)kinderen kunnen op hetzelfde ogenblik genieten van een bijzonder paasverhaal met Paulien Pajot.

Kinderen van de derde kleuterklas en de lagere school worden op paaszondag 9 april om 14u verwacht in de Museumtuin. Wij hopen jullie kinderen en kleinkinderen in groten getale te zien! Onze tuinvrouw Paulien Pajot en haar keukenhulpen trakteren de kinderen op een bijzonder paasverhaal waarin chocolade natuurlijk een hoofdrol krijgt. De activiteit duurt even lang als de rondleiding voor de volwassenen (ongeveer 1,5u).

De kinderactiviteit is volledig gratis. Volwassenen betalen een normaal toegangsticket voor de Museumtuin (€ 7 / € 6).

Schrijf je in:
https://forms.gle/BvuHe3UFHYERYybB6 (bloesemwandeling)
https://forms.gle/rQTNV6EftxefyK1YA (kinderactiviteit)

Wanneer

  • zo 9 april 2023
    van 14 tot 16 uur

Prijs

€ 7,00
60+, studenten - 6,00 euro, Kinderen - 0,00 euro

Waar

Museumtuin Gaasbeek
Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek (Lennik)

Organisatie

Museumtuin Gaasbeek