Gemeente Gemeente Lennik

Feestzaal Sint-Martens-Lennik

De gemeentelijke feestzaal (vroegere jongensschool) is gelegen achter de bibliotheek, Schapenstraat 42 in Sint-Martens-Lennik.

Deze zaal kan gehuurd worden voor fuiven, culturele activiteiten, privéfeesten,...Let wel, in de zaal is 85 dB(A) maximaal toegelaten. Een verhoging tot 95 dB(A) kan tot 2 x per maand mits aanvraag en goedkeuring via het evenementenloket. Indien een evenement door de gemeente geweigerd wordt, kan een bevestigde zaalreservatie steeds kosteloos geannuleerd worden.

Daarnaast wordt deze zaal ook gehuurd door erkende verenigingen en scholen voor sportieve en culturele activiteiten in het kader van seizoenhuur.

De feestzaal is uitgerust met tafels en stoelen voor 180 personen. Bij fuiven zijn er maximaal 400 personen toegelaten.

In de kleine keuken is geen keukenmateriaal aanwezig en kan er dus geen eten bereid worden. Catering is mogelijk indien traiteur alles klaargemaakt meebrengt, een foodtruck is ook een optie.

Meer informatie en hoe reserveren

Huurtarieven en uitleg over de verschillende gebruikerscategorieën vind je in het zaalreglement (hoofdstuk 3). Dit reglement vind je onderaan deze pagina terug.

Je kan de beschikbaarheid checken en online reserveren via volgende knop:

Reserveer zaal

Om te reserveren maak je éénmalig een account aan.

Na het invullen van het online reservatieformulier, ontvang je onmiddellijk een ontvangstbevestiging.  Bij goedkeuring volgt de bevestigingsmail samen met de factuur. De betaling kan online en dit binnen de 30dagen na bevestiging en voor ingebruikname van de zaal. Indien de betaling (incl. waarborg) niet gebeurd is binnen die termijn dan vervalt de reservatie.

Een reservering van een gemeentelijke zaal kan ten vroegste: 

• Categorie A: maximum 1 jaar op voorhand 

• Categorie B: maximum 8 maanden op voorhand (uitgezonderd partners voor 

vakantiewerking: 1 jaar) 

• Categorie C: maximum 6 maanden op voorhand