Gemeente Gemeente Lennik

Kunst in Lennik

Expo Kunst in Lennik 'Beestig' - Laat je verrassen door talent van eigen bodem!

Op vrijdag 24 november is iedereen welkom op de openingsnocturne met receptie van het tweede weekend ‘Kunst in Lennik’. Verschillende Lennikse amateurkunstenaars stellen ditmaal hun interpretatie van het thema ‘Beestig ‘ tentoon in de feestzaal Jo Baetens.
Bovendien worden er een 30-tal grappige en originele sculpturen getoond, gemaakt door jonge artiestjes, tijdens een workshop in de bib.

Hierbij komen diverse kunstvormen aan bod zoals literaire werken, schilderijen, sculpturen, installaties, fotografie, bedrukt textiel,… Laat je verrassen door het talent van eigen bodem!

  • Vrijdag 24 november van 21 - 23 uur: Nocturne met receptie
  • Zaterdag 25 november (jaarmarkt) en zondag 26 november telkens van 10 - 18 uur: Expo
  • Zaterdag 25 november (jaarmarkt) en zondag 26 november om 15 uur én 17 uur: een ‘beestig’ leuke live vertelling “Ruzie bij de koeien” door Anne Wyckmans.

NIEUW: Neem deel aan de tombola ten voordele van de Warmste Week en maak kans op het kunstwerk “Beestig pikant” van de hand van Marc Segers. De winnaar ontvangt de foto in 60 x 40 cm, met kader en certificaat en zal getekend en genummerd (1/10) zijn. Een onschuldige kinderhand trekt de winnaar op zondag 26/11 na de laatste live vertelling.

Iedereen welkom op deze ‘Beestig’ mooie tentoonstelling!