Gemeente Gemeente Lennik

Lennik zomert!

Vooruitzichten naar een zomer van weleer kunnen we helaas nog niet bieden. Toch is extra zuurstof na deze ‘donkere’ periode een absolute must. Net daarom organiseren we dit jaar 'Lennik Zomert!' met een hele zomer lang kleine evenementen in de dekenijtuin...

Vanaf de aftrap van het EK2021 tot midden september plannen we samen met onze lokale horeca en verenigingen verschillende kleinschalige zomer-evenementen in de dekenijtuin. Activiteiten van een optreden, workshop, lezing, theater, start en eindlocatie van fiets en wandelroute tot een picknick,… alles kan! Laten we samen coronaveilig onze batterijen terug opladen, zowel fysiek als mentaal.

De gemeente biedt de gemeentelijke dekenijtuin een zomer lang gratis aan de verenigingen en horeca aan en tovert deze om tot een ruimte waar publiek coronaproof ontvangen kan worden. Op die manier is er voor de Lennikenaar altijd wel iets te doen en krijgen onze lokale verenigingen en horeca een mogelijkheid om iets extra op de planning te zetten en wat bij te verdienen in een coronaveilige omgeving, ook als ze zelf niet over een geschikte locatie beschikken waar ze (een groter) publiek kunnen ontvangen.

Voel jij het ook al kriebelen om erbij te zijn?
Hou de gemeentelijke kanalen in het oog. De agenda en link om jouw plaatsje te reserveren komen weldra online.

Gepubliceerd op vr 28 mei 2021