Gemeente Gemeente Lennik

Lennik Zomert!

Sinds de aftrap van het EK2021, zaterdag 12 juni, tot midden september plannen we samen met verenigingen en Lennikse handelaars verschillende kleinschalige zomer-evenementen in de dekenijtuin.

De gemeente biedt de gemeentelijke dekenijtuin een zomer lang gratis aan en tovert deze om tot een ruimte waar publiek coronaproof ontvangen kan worden. Op die manier is er voor de Lennikenaar, altijd wel iets te doen en krijgen onze lokale verenigingen en handelaars de mogelijkheid iets extra op de planning te zetten en wat bij te verdienen in een coronaveilige omgeving. Ook als ze zelf niet over een geschikte locatie beschikken waar ze (een groter) publiek kunnen ontvangen.

Op het programma van ‘Lennik zomert!’ staan naast het EK ook fijne optredens, workshops, theater, gezins- en kindernamiddagen. Als alles goed gaat, zal ook de zomerkermis in augustus kunnen plaatsvinden.

De activiteiten in de tuin zullen steeds plaatvinden tussen 8 uur en 23.30 uur (afhankelijk van het type) waarbij de coronaregelgeving te allen tijde gerespecteerd wordt.

Inschrijven en tickets?

De ticketverkoop start op dinsdag 29 juni om 18 uur via  https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=66600#  

Volg deze pagina en de sociale media (Facebook en Instagram) alsook de facebookpagina Lennik Zomert voor alle extra info rond het programma en de ticketverkoop.

Met trots stellen we de zomerprogrammatie voor:

  Dag Uur Activiteit
za 11 sep 14-17u Kindernamiddag bib: Tollen op hun best
zo 12 sep 16u-23u30

Deuren open vanaf 16 uur
17 uur: Soulmatic9
19.30 uur: Soulbrothers en nadien Bram & Lennert