Gemeente Gemeente Lennik

Heropstart testcentrum Pajottenland in oude tramstatie Eizeringen

We kunnen er niet langer omheen. De cijfers stijgen dagelijks en de daarbij horende vraag naar testen wordt steeds groter. De gemeenten Gooik, Herne, Dilbeek, Ternat, Roosdaal, Galmaarden, Lennik en Bever hebben, samen met de huisartsenkring Pajottenland, beslist om het testcentrum te heropenen.

Omwille van de stijgende cijfers, stijgt ook de druk op de huisartsen uit het Pajottenland en de testcentra in de naburige gemeenten. Daarom zalĀ het testcentrum in de oude tramsite van Eizeringen heropenen.

Vanaf 3 december 2021 kan je daar opnieuw terecht. Het testcentrum zal alle dagen - behalve zondag - geopend zijn van 14 u tot 17 u.

Opgelet: Je kan er enkel met een afspraak terecht die je dient te maken via https://testcovid.doclr.be

Als je een activatiecode hebt voor een PCR-test, kan je ‘huisartsenkring Pajottenland’ kiezen als staalafnamepost. Bij het eerste bezoek dien je jezelf als gebruiker te registreren, alvorens een afspraak te kunnen maken.

Een activatiecode kan je verkrijgen via de coronalert app, door het invullen van de zelfevaluatietool (Self Assessment Testing (info-coronavirus.be)

Gepubliceerd op wo 01 dec 2021