Gemeente Gemeente Lennik

Werken in Lennik - Herstel kasseistroken Deken Verbesseltstraat

In dit nieuwsbericht krijg je een update van gewijzigde verkeer-parkeersituaties, hinder die je kan ondervinden in of werken die plaatsvinden op grondgebied Lennik: Herstel kasseistroken Deken Verbesseltstraat - 22-26 juli 2024

Verkeersmaatregelen n.a.v. herstel kasseistroken Deken Verbesseltstraat

De kasseistrookjes in de Deken Verbesseltstraat worden hersteld van 22 tot 26 juli 2024. Gezien de werken de volledige breedte van de straat innemen wordt de straat afgesloten voor het verkeer waardoor er geen verkeer mogelijk tussen het Andreas Masiusplein en de Karel Keymolenstraat.
Wil je vanop het Andreas Masiusplein de Alfred Algoetstraat bereiken, dan kan je omrijden via de Stationsstraat en de Vondelstraat. De paaltjes zullen tijdelijk worden weggenomen.

Opgelet, vanuit de Vondelstraat is het niet toegelaten richting Stationsstraat te rijden.

Indien je richting Gooik, Roosdaal of Ninove wenst te rijden raden wij aan via Frans Devoghellaan richting Assesteenweg (’t Bronnetje) te rijden.

Tijdelijk zal in de Karel Keymolenstraat, tussen het kruispunt met de Schoolweg en de Hendrik Ghijselenstraat, het verkeer in beide richtingen kunnen rijden. Dit zorgt ervoor dat de Schoolweg bereikbaar is vanaf de markt.

Gepubliceerd op ma 22 jul 2024