Gemeente Gemeente Lennik
Oldtimer

Oldtimer

Oldtimerroutes

Rijd jij graag langs het glooiende Pajottenland in een klassieke auto. Dan zijn bovenstaande routes perfect voor jou. Neem je liever deel aan groepsevenementen met je mede autoliefhebber, bekijk dan zeker onderstaande evenementen.

 

Evenementen

 

Oldtimertocht

Met nagenoeg 105 deelnemende wagens aan hun ‘Oldtimertocht in het Pajottenland’ mogen De Retro Vrienden eens te meer pronken met een bijzonder geslaagde organisatie. Samen met Luc en Céline Appelmans heeft de club door de jaren zich alvast een stevige reputatie weten op te bouwen in het wereldje van de voertuigen op leeftijd. De Retro Vrienden zijn gespecialiseerd in het uitwerken van routes voor oldtimers doorheen het Pajottenland. Indien er interesse is om deel te nemen aan één van deze uitgewerkte routes, kan u De Retro Vrienden steeds contacteren via onderstaande gegevens. 

Contact 

Tel: 0845 835 545 

Adres: Boesmolenstraat(HN), 14 , 1540 Herne 

http://www.deretrovrienden.be/ 

 

Oldtimermeeting

Naar goede jaarlijkse gewoonte stelt Luc De Man er zijn collectie oude bromfietsen tentoon. Dit evolueert meestal tot een heuse Oldtimermeeting op het A. Masiusplien met in de namiddag een rondrit voor oude bromfietsen door het Pajottenland. Het parcours brengt de voertuigen naar het glooiend landschap van het Pajottenland voor een rit van ongeveer 40 km. 

Oldtimer auto’s, tractoren, motoren, bromfietsen en fietsen zakken vanuit alle uithoeken van België naar Lennik uit. Het publiek kan op het plein mee te genieten van de unieke sfeer die bij de gepassioneerde liefhebbers voor deze oldtimers heerst. Bezoekers kunnen wandelen tussen voertuigen van alle mogelijke leeftijden. Het is een bijzonder kleurrijk gebeuren dat een grote toets aan nostalgie zal uitstraalt. Dit jaar brengt Dieteren Gallery een paar auto’s uit hun collectie naar Lennik. Indien u wenst deel te nemen aan dit evenement, kan u op de hoogte blijven voor wanneer het plaatsvindt via onderstaande gegevens. 

Contact 

0475 848049 

luc.de.man63@gmail.com 

https://www.facebook.com/pages/category/Cars/Prinstreffen-427788044644977/