Gemeente Gemeente Lennik
Oldtimer

Oldtimer

Oldtimerroutes

Rijd jij graag langs het glooiende Pajottenland in een klassieke auto. Dan zijn bovenstaande routes perfect voor jou. Neem je liever deel aan groepsevenementen met je mede autoliefhebber, bekijk dan zeker onderstaande evenementen.

 

Prinstreffen - Oldtimermeeting

Naar goede jaarlijkse gewoonte stelt Luc De Man er zijn collectie oude bromfietsen tentoon. Dit evolueert meestal tot een heuse Oldtimermeeting op het A. Masiusplien met in de namiddag een rondrit voor oude bromfietsen door het Pajottenland. Het parcours brengt de voertuigen naar het glooiend landschap van het Pajottenland voor een rit van ongeveer 40 km. 

Oldtimer auto’s, tractoren, motoren, bromfietsen en fietsen zakken vanuit alle uithoeken van België naar Lennik uit. Het publiek kan op het plein mee te genieten van de unieke sfeer die bij de gepassioneerde liefhebbers voor deze oldtimers heerst. Bezoekers kunnen wandelen tussen voertuigen van alle mogelijke leeftijden. Het is een bijzonder kleurrijk gebeuren dat een grote toets aan nostalgie zal uitstraalt. 

Prinstreffen wil weer publiekstrekker worden tijdens Lennik Zomert!

De 5de editie van PRINSTREFFEN tijdens de Lennikse Feesten vindt dit jaar plaats op zondag 15 augustus 2021.

Naar goede jaarlijkse gewoonte stelt Luc De Man er zijn collectie oude bromfietsen tentoon. Vorige jaren evolueerde dat tot een heuse Oldtimermeeting op het A. Masiusplien met in de namiddag een rondrit voor oude bromfietsen door het Pajottenland.

Oldtimer auto’s, tractoren,motoren, bromfietsen en fietsen zullen  vanuit alle uithoeken van België naar Lennik afzakken.

Het publiek wordt er met open armen ontvangen om op het plein mee te genieten van de unieke sfeer die bij de gepassioneerde liefhebbers voor deze oldtimers heerst. Bezoekers zullen kunnen wandelen tussen voertuigen van alle mogelijke leeftijden. Het wordt een bijzonder kleurrijk gebeuren dat een grote toets aan nostalgie zal uitstralen.

  • Vanaf 10.00 u worden de deelnemers verwacht op het A. Masiusplein in Lennik .
  • Om 13.30 u start de rondrit voor bromfietsen ouder dan 25 jaar. Het parcours brengt de voertuigen naar het glooiend landschap van het Pajottenland voor een rit van ongeveer 40 km.
  • De meeting eindigt rond 16.30 met de uitreiking van de tombola-prijzen.

Zowel voor de deelnemers van het oldtimer-event als  voor de bezoekers is de inkom gratis.

Voor een hapje en een drankje kan je op het plein terecht aan de Oude Dekenij.

Contact 

0475 84 80 49 

luc.de.man63@gmail.com 

https://www.facebook.com/pages/category/Cars/Prinstreffen-427788044644977/