Gemeente Gemeente Lennik

omleiding Brusselsestraat (N282)

De Brusselsestraat (N282) wordt volledig afgesloten voor het vernieuwen van de toplaag van maandagochtend 3 juni tot vrijdagavond 7 juni vanaf het kruispunt met de Rosweg tot aan de grens van de bebouwde kom van Sint-Kwintens-Lennik. Een lokale omleiding wordt voorzien voor beide rijrichtingen.

Waar?

Op de Brusselsestraat (N282) werkt de aannemer vanaf het kruispunt met de Rosweg tot aan de grens van de bebouwde kom van Sint-Kwintens-Lennik.

Wat?

De toplaag asfalt en de lokale fundering waar kasseien loskomen, worden vernieuwd over een lengte van 1,3 km. Binnen dit traject worden plaatselijk ook boordstenen en greppels hersteld

Wanneer?

Van maandagochtend 3 juni tot vrijdagavond 7 juni wordt er overdag gewerkt.

Hinder en omleidingen

De Brusselsestraat (N282) wordt voor deze werken 5 dagen volledig afgesloten en een lokale omleiding is voorzien voor beide rijrichtingen via de Gustaaf Van der Steenstraat, de Donkerstraat, de Winkelstraat en de Gaasbeekstraat. Inwoners aan de andere kant van de Brusselsestraat kunnen tijdens de werken ontsluiten via de Ninoofsesteenweg (N8). Fietsers kunnen het fietspad in beide richtingen blijven gebruiken. Omwonenden kunnen door de werken tijdelijke geluidshinder ondervinden.

De handelaars in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik blijven bereikbaar en de handelaars van Sint-Martens-Lennik zijn enkel bereikbaar via de Schapenstraat.

Parkeren en bereikbaarheid

In de werfzone geldt over het hele traject een parkeerverbod. Na het plaatsen van de toplaag moet het asfalt een tijdje afkoelen. De woningen kunnen tijdelijk moeilijk bereikbaar zijn.

Meer info?  

Hebt u vragen over onze werken?
Aarzel niet om ons te contacteren op volgend adres: www.wegenenverkeer.be/contactformulier
of via het telefoonnummer van Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant: 016-66 57 50

Gepubliceerd op do 16 mei 2019