Gemeente Gemeente Lennik

Online workshop composteren

Begint het bij jou ook te kriebelen om in de tuin aan de slag te gaan bij de eerste zonnestralen? Wist je dat compost krachtvoedsel is voor de bloemen, planten en bomen in je tuin maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Intradura organiseert online workshops composteren in compostbakken en -vaten.

Je kunt compost zelf produceren door uw groente,- fruit- en tuinafval thuis te composteren. Je tuin krijgt niet enkel een vitaminekuur maar je bespaart er zelfs geld en afval mee. En bovendien houd je de duurzame kringloop in stand.
Weet je niet hoe je eraan begint? Wat wel en niet te composteren? Of welk systeem je best gebruikt? Tijdens deze infosessie bekijken we de verschillende composteersystemen.

Door de pandemie geven we geen fysieke workshops. Tot en met juni kan je nu wel 1 maal per maand van achter je computer de infosessie volgen. Deze sessies zijn voorzien op 25 maart, 22 april, 20 mei en 17 juni.

Hoe inschrijven?

De inschrijving is gratis. Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven is verplicht en kan via www.intradura (blokje activiteiten) of via telefoon 02 334 17 55. Gelieve alle gegevens correct te vermelden (zeker je mailadres).

Je schrijft je in via de website van Intradura en geeft daarbij je mailadres op. Je krijgt via een mail een link toegestuurd. Iets voor de infosessie begint, klik je op die link en dan kom je automatisch op de Zoom of Teams-omgeving. Je klikt op deelnemen en de organisator zal jou ‘binnenlaten’.

Tot op een van de sessies?

Deze les wordt georganiseerd in samenwerking met Intradura en Vlaco. 

Gepubliceerd op do 25 mrt 2021