Gemeente Gemeente Lennik

Ook in Lennik is april de ‘Maand van de Markt’

Eersteklas shopping van lokale, kwalitatieve en verse producten in een gezellige sfeer? Dat vind je op dinsdagvoormiddag op de wekelijkse markt in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik en op zaterdagnamiddag op de boerenmarkt in Gaasbeek. Koop je er in april, dan maak je kans op waardebonnen.

In de maand april zetten we onze marktkramers extra in de kijker.

Koop je tijdens de ‘Maand van de Markt’, dan maak je bovendien kans op verschillende waardebonnen. Om deze prijzenpot te spijzen, bundelt de gemeente Lennik haar krachten met de gemeente Pepingen. Pepingen beschikt zelf niet over een wekelijkse markt, maar heeft veel marktkramers die ook op de Lennikse markten staan.

Deelnemende marktkramers herken je aan de campagneposter 'Maand van de Markt' op hun zaak. Bij elke aankoop die je doet, ontvang je een invulbon die je in de wedstrijdbox op de markt kan deponeren of scan je de QR code (download de gratis app 'ik koop lokaal' in de Google Play of App Store).

Hoe meer aankopen, hoe meer kans op winst!

Een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant,  Vlaamse Federatie Ambulante Handel Straffe Streek en de Korte Keten.

 
 
Gepubliceerd op di 30 apr 2024