Gemeente Gemeente Lennik

RakkerRun GBS 't Rakkertje

Ook dit jaar organiseert onze ouderraad de RakkerRun. Deze vindt plaats op zondag 8 oktober 2023. Het hoofddoel blijft om van elke RakkerRun een leuke, familiale jogging te maken.

De 10e RakkerRun vindt plaats op zondag 8 oktober 2023. Het hoofddoel blijft om van elke RakkerRun een leuke, familiale jogging te maken. Tegelijk zoeken we naar een exclusief parcours en een tot de verbeelding sprekend kader, het kasteel van Gaasbeek!

De inschrijvingen zijn beperkt, er is plaats voor maximaal 1000 deelnemers. Dit om het organisatorisch aangenaam en veilig te houden. De beschikbare borstnummers zullen zonder twijfel erg gegeerd zijn! 

We richten ons naar iedereen uit Lennik en de omliggende gemeenten, die benieuwd is om deze mooie streek eens op een andere manier te ontdekken.

Het programma van de RakkerRun Lennik kent 2 wedstrijden: 5 km en 10 km. 

Daarnaast is er ook een voorprogramma, want we denken natuurlijk ook aan de jongsten onder ons.

Voor de kleuters is er de KleuterRun over een parcours van 400 m terwijl de kinderen (tot 10 jaar) de KinderRun lopen over een parcours van 1.200 m. Voor de jeugd is er ook nog de DuoRun waarbij een parcours van 2 km wordt afgelegd. De kinderen lopen deze afstand samen met mama, papa, oma, opa, tante, grote broer of zus, … Ze blijven hiervoor wel aan elkaar “verbonden”.

Voor inschrijvingen en meer informatie:
www.RakkerRun.be
Gepubliceerd op zo 08 okt 2023