Gemeente Gemeente Lennik

Sinterklaaszoektocht

Sinterklaas is met voorsprong het mooiste kinderfeest in ons land. Een traditie die sinds jaar en dag deel uitmaakt van ons cultureel erfgoed. Dit jaar maken we er in Lennik iets speciaals van voor onze kinderen.

Sinterklaas is zijn zwarte pieten kwijt en vraagt jouw hulp om al zijn 20 ondeugende pieten terug te vinden. De zwarte pieten zitten verstopt op een wandeling van 3,5 km.

Om op tocht te kunnen gaan heb je een startpakket nodig, een pakket voor echte speurders. Wat er in het pakket zit gaan we niet verklappen. Dat mag je zelf ontdekken. Met je pakket in de handen ga je op pad in het centrum van Lennik en zoek je danspiet, dakenpiet, snoeppiet, ... .

Reserveer je gratis pakket door onderstaand formulier in te vullen. Er wordt één pakket verdeeld per gezin. Er zijn 250 pakketjes te verdelen dus snel zijn is de boodschap.

Je kan je pakket dan op donderdag 18 november tussen 17 en 20 uur komen afhalen in de oude brandweerkazerne. Lukt dit niet dan is er ook nog de mogelijkheid om het vrijdag 19 november in de voormiddag op te halen in het gemeentehuis.

De sinterklaaszoektocht start zaterdag 20 november en stopt maandag 6 december.

Alle 250 startpakketjes werden gereserveerd. Het is dus helaas niet meer mogelijk om een pakketje te reserveren.