Gemeente Gemeente Lennik

Strapdag GBS 't Rakkertje

GBS 't Rakkertje 'straat' naar school. Op vrijdag 22 september 2023 was het weer zover: Strapdag! Als Octopusschool zet GBS ‘t Rakkertje al 8 jaar op rij in op allerhande activiteiten rond het thema mobiliteit.

GBS ‘t Rakkertje ‘strapte’ naar school

 
Op vrijdag 22 september 2023 was het weer zover: Strapdag! Als Octopusschool zet GBS ‘t Rakkertje al 9 jaar op rij in op allerhande activiteiten rond het thema mobiliteit.
 
Door deel te nemen aan de strapdag moedigt ‘t Rakkertje zoveel mogelijk ouders en leerlingen aan om naar school te stappen of te trappen. Zo vroegen ze die dag wat verder te parkeren en bij voorkeur natuurlijk te voet of met de fiets naar school te komen. Om iedereen aan te moedigen, werd er een wandelpool georganiseerd van aan de kerk van Eizeringen. Leerlingen, ouders, alsook de kinderen die voor schooltijd al naar de opvang in IBO Het Wonderhuis gingen, stapten samen naar school.
 
Wist je dat GBS 't Rakkertje het niet bij 1 strafdag houdt? Om de oefenkansen van hun Rakkers te vergroten, organiseren ze dit initiatief elke trimester opnieuw.
 
Gepubliceerd op vr 22 sep 2023