Gemeente Gemeente Lennik

Werken bij Lennik: onze 10 troeven

Overweeg je te solliciteren bij lokaal bestuur Lennik? We geven je meteen enkele troeven mee!

Onze 10 troeven in een notendop:

  1. Een job met maatschappelijke impact. Je werk is vrijwel meteen voelbaar voor de Lennikenaar. Samen zorgen we voor een vlotte en klantvriendelijke dienstverlening. Er is voldoende ruimte om je takenpakket af te stemmen op jouw expertise.
  2. Een dynamische organisatie waarbij iedereen aanspreekbaar is. Een open en heldere communicatie naar de burger en intern vinden we heel belangrijk. Om dat om te zetten in de praktijk krijgt iedereen bij de indienstreding een @lennik.be mailbox en een toegang tot het intranet voor personeelsleden.
  3. Een 100-tal fijne collega’s. Je leert hen niet alleen kennen via de wie-is-wie op het intranet of in de wandelgangen, maar ontmoet hen ook op één van de personeelsfeestjes.
  4. Veel aandacht voor de balans tussen werk en privé. Naast de interessante werktijden, beschik je over maximaal 35 verlofdagen én heel wat mogelijkheden om het geheel in balans te houden zoals telewerk, opnemen van thematische verlofstelsels…
  5. We zorgen mee voor gezonde werknemers. Een wekelijkse fruitmand op de werkvloer of de jaarlijkse griepvaccinatie zorgen voor een boost.
  6. Wie met de fiets komt, kan rekenen op een kilometervergoeding van € 0.25 per kilometer. Wie met het openbaar vervoer komt, kan rekenen op de volledige terugbetaling van het abonnement.
  7. Een mooi pakket aan extra-legale voordelen waarbij je kan rekenen op maaltijdcheques ter waarde van 8 euro per gewerkte dag,  jaarlijks voor € 200 ecocheques, geschenkcheques voor jezelf en je inwonende kinderen ter gelegenheid van Sinterklaas.
  8. Een gratis hospitalisatieverzekering voor jou en korting voor je gezinsleden.
  9. Relevante ervaring uit de privé of een andere overheid willen we maximaal verzilveren via een interessant loonvoorstel.
  10. Ook in je vrije tijd kan je op heel wat voordelen rekenen. Dankzij je lidmaatschap van de GSD-V kan je kortingcheques en goedkope tickets aankopen voor pretparken, cinema’s, winkels enzovoort.

Zet jij ook me je schouders onder Lennik? Raadpleeg regelmatig onze vacaturepagina via www.lennik.be/vacatures

Gepubliceerd op ma 14 feb 2022