Gemeente Gemeente Lennik

uitnodiging workshop ‘Landschapsbeleving’

Wil je mee vorm geven aan de visie op hernieuwbare energie in het Pajottenland? Neem dan deel aan de bewonersworkshop 'Landschapsbeleving' op donderdag 28 februari om 19.30 in volkscafé De Cam in Gooik.

Deze workshop is onderdeel van de landschapsstudie naar hernieuwbare energie in het Pajottenland. Deze studie werkt toe naar een gedragen ruimtelijke visie op hernieuwbare energie en enkele concrete projecten en kadert binnen het strategisch project ‘Opgewekt Pajottenland’ van de provincie Vlaams-Brabant. Meer informatie over het strategisch project en de landschapsstudie kan je alvast onderaan deze pagina vinden in de startnota.

Op deze avond presenteren we de eerste bevindingen uit onze landschapsanalyse en gaan we samen met zoveel mogelijk bewoners uit het Pajottenland op zoek naar de karakteristieke landschapselementen en -structuren die het Pajottenland zo uniek maken.

De workshop staat open voor iedereen met interesse in landschap, erfgoed, natuur en hernieuwbare energie. Om deze avond zo goed mogelijk vorm te kunnen geven, vragen wij aan iedereen die wil deelnemen om zich in te schrijven via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePQQ4gNdybKpNU3ASFJO9c9z-wxuAHkJUkK1ulDf5EKUr6-g/viewform

Voor vragen of extra toelichting kan je steeds contact opnemen met Jakob Vandevoorde (jakob@endeavours.eu, 0483/40.31.23)

Wij hopen alvast op jullie talrijke aanwezigheid,

Het team Landschapsstudie
Tim, Jorryt, Jakob, Dirk, Alex, Kim en Jordy

Het projectteam Opgewekt Pajottenland
Ben, Carolien, Mieke, Reindert en Valerie

 

 
Gepubliceerd op do 28 feb 2019