Gemeente Gemeente Lennik

Vacature 1 VTE communicatieambtenaar – M/V

Als deskundige communicatie en participatie kan jij de profilering van onze gemeente scherpstellen en bewaken, een communicatievisie op lange termijn uitwerken en realiseren en zie je in elk nieuw project de mogelijkheid om dit uit te werken via co-creatie.

Je bent ook verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de gemeente en zorgt ervoor dat de public relations van de gemeente efficiënt, stijlvol en open kunnen verlopen.

Je realiseert eveneens on- en offline communicatietools die passen binnen de strategische visie. Of het nu gaat om een evenement, een website, een social mediacampagne, digitale nieuwsbrief, brochure of gevelbanner. Communicatie is alles, en alles is communicatie.

Ook participatie vormt een belangrijk luik van je takenpakket. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gemeentediensten die hun projecten in co-creatie met burgers willen vormgeven. Is een participatietraject wenselijk, dan ondersteun je de betrokken diensten bij het vinden van de juiste methodiek, begeleid je de participatietrajecten en bied je samen met je collega’s ondersteuning bij de uitvoering van de verschillende participatiemomenten.

In het kader van bovengenoemde verantwoordelijkheden is een grote flexibiliteit noodzakelijk en kan er verwacht worden dat er buiten de normale werkuren prestaties worden verricht.

Solliciteren

Solliciteren kan door het ingevulde inschrijvingsformulier te versturen, samen met een kopie van de gevraagde stukken, naar het college van burgemeester en schepenen, Deken Verbesseltstraat 9, 1750 LENNIK (postdatum telt),

en dit uiterlijk tegen dinsdag 12 augustus 2019 om 16.00 uur.

Het inschrijvingsformulier vind je in de rubriek "downloads" onderaan deze pagina, je kan het ook aanvragen via personeelsdienst@lennik.be of telefonisch via 02 531 02 31.

 

Extra informatie
Plaats in de organisatie

Werkt onder de directe leiding van en rapporteert aan de algemeen directeur.

 

Functie-inhoud & profiel

Zie functiekaart in rubriek "downloads" onderaan deze pagina.

 

Aanbod
 • ­een contractuele aanstelling (38/38);
 • een boeiende en afwisselende functie in een dynamische werksfeer;
 • ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • een marktconform loon met bijkomende legale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, eindejaarstoelage, fietsvergoeding, aankoopkortingen via GSD-V, glijdende werktijdregeling, …)
 • het minimum bruto maandloon voor deze functie bedraagt € 2 640,78 (B1 – 0 jaar anciënniteit); het maximum bruto maandloon bedraagt € 4 146,34 (B3 – 23 jaar anciënniteit)

 

Toelatingsvoorwaarden
 • een gedrag hebben in overeenstemming met de eisen van de beoogde betrekking
 • de burgerlijke en politieke rechten genieten
 • medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie
 • voldoen aan de vereiste over de taalkennis
 • slagen in een selectieproef

 

 Aanwervingsvoorwaarden
 • in het bezit zijn van een functie-specifiek diploma (bachelordiploma of daarmee gelijkgesteld) OF minstens 3 jaar relevante ervaring
 • in het bezit zijn van een rijbewijs B
 
Salarisschaal

Het overzicht van de salarisschaal voor B1-B3 functies vind je in de rubriek "downloads" onderaan deze pagina.

 

Statuut

Hoedanigheid: contractueel

Prestatiebreuk: voltijds (38/38)

 

Selectieprogramma

De selectieprocedure betreft een vergelijkende selectie dat bestaat uit een schriftelijk en mondeling gedeelte.

 

Contact

Mariska De Vuyst
personeelsdienst

tel: 02 531 02 29
mail: personeelsdienst@lennik.be