Gemeente Gemeente Lennik

Vakantiewerking

2022 is gestart dus hoogtijd om een blik te werpen op de kampen die in de komende schoolvakanties georganiseerd worden.

Samen met alle vrijetijdspartners willen we van 2022 een leuk en speels jaar maken voor onze  kinderen en jongeren. Leuke kampen in de schoolvakanties zijn dan uiteraard zeer belangrijk.

Naast de dienst vrije tijd zijn er in Lennik heel wat organisaties die kampen organiseren voor kinderen en jongeren. KFC Lennik, Sporting Eizeringen, rugbyclub Pajot, Ultrasport vzw, de Techniekschuur en Panta Rhei vzwzorgen er samen voor dat er in Lennik zowel sportieve, technische, als creatieve kampen zijn.

Het volledige programma van de krokus-, paas- en zomervakantie kan je hieronder terugvinden in onze vakantiebrochure. Neem zeker ook eens een kijkje op de websites van onze vrijetijdspartners. Ook daar kan je de nodige info terugvinden over de kampen die georganiseerd worden. Om je zoektocht te vereenvoudigen vind je hieronder alvast de websites van de verschillende organisaties.

 

Sport-creakamp dienst vrije tijd

Ook de dienst vrije tijd is weer volop bezig aan het programma van hun jaarlijks sport-creakamp. Een kamp waar zowel sportievelingen al creatievelingen hun weg vinden. We trekken het sportveld op voor bekende maar ook minder bekende sporten, zoals arrow tag, cricket, bounce ball en ga zo maar verder. Daarnaast trekken we naar het knutselatelier en creëren we echte kunstwerken die we na het kamp thuis kunnen laten pronken op de kast.

Wanneer? Van maandag 22 tot vrijdag 26 augustus 2022

Uren? Van 9 tot 16 uur, met opvang vanaf 8 tot 17 uur

Locatie? Sporthal Lennik - Alfred Algoetstraat 77 - 1750 Lennik

Leeftijd? Kinderen geboren in het jaar 2016 tot 2008

Kostprijs? 85 euro/eerste kind - 75 euro/tweede kind van hetzelfde gezin

Inschrijven? Inschrijven kan door een gezinsaccount aan te maken via https://lennik.ticketgang.eu