Gemeente Gemeente Lennik

Vrijdag WCD "Den Bleek" visdag

wat?

Op vrijdag 3 april 2015 startte de wekelijkse vrijdag WCD "Den Bleek" visdag in het cafetaria van het WCD "Den Bleek".  Zowel bewoners van WCD Den Bleek als senioren uit Lennik zijn welkom.  Met dit initiatief hopen we vooral inwoners, die in een sociaal isolement zijn of dreigen terecht te komen, te bereiken.

Na de lunch kan men er rustig blijven nagenieten bij goed weer op het terras met een drankje, gebak of een ijsje en is er mogelijkheid om een kaartje te leggen.
Het cafetaria blijft in de namiddag open tot 17u00.

inschrijven?

Je kan een visschotel bekomen door vooraf een bonnetje te kopen en te reserveren. 
Om bonnetjes te bestellen of voor meer info kan je terecht bij OCMW-Lennik op het nummer 02 532 41 45 en vragen naar Erna Van Zeebroeck.  Bonnetjes op voorhand te betalen en te bestellen op vrijdag tijdens de visdag of in het OCMW op dinsdag en donderdag van 8.30 tot 11.30 uur en donderdag van 16 tot 19.30 uur.

Wie er graag wil bij zijn op onze visdag, moet tijdig inschrijven want het aantal vismaaltijden is beperkt tot 60 personen per visdag.

kostprijs?

De visschotel die aangeboden wordt tegen € 10,00 en bestaat uit aperitief met hapjes en een vismaaltijd.  De lunch wordt opgediend vanaf 12.30 uur, aperitief kan vanaf 12 uur.

menu :

De visdag gaat voorlopig niet door omwille van de coronamaatregelen. De cafetaria zal gesloten zijn tot en met 19 april 2020.  Wij houden jullie op de hoogte van zodra er aangepaste maatregelen van toepassing zijn.

?