Gemeente Gemeente Lennik

Werken aan het gemeentehuis? Wij wijzen je de weg naar onze diensten!

De werkzaamheden aan ons nieuwe gemeentehuis zijn ondertussen een dikke vier maand bezig. Toch stellen we nog steeds vast dat sommige Lennikenaren niet weten waar ze terecht kunnen voor de gemeentelijke diensten tijdens de werken. We geven graag mee waar je terecht kan.

 

 

 

De werkzaamheden aan ons nieuwe gemeentehuis zijn ondertussen een dikke vier maand bezig.

 

Toch hebben we nog onlangs moeten vaststellen dat sommige Lennikenaren nog steeds niet weten waar ze terecht kunnen voor de gemeentelijke diensten tijdens de werken. Recentelijk was de signalisatie hieromtrent even buiten werking en dat bracht onmiddellijk weer veel vragen teweeg...

 

Daarom herinneren we graag nog even aan de praktische regelingen tijdens de werken aan ons nieuwe gemeentehuis:

  • Het onthaal en de loketten worden tijdelijk ondergebracht in het OCMW-Sociaal Huis, Frans Van der Steenstraat 6. Hier kan je in de periode van de werkzaamheden terecht met al je vragen of om een afspraak te maken.
  • De andere gemeentelijke diensten worden tijdelijk gehuisvest in de Dekenij van Lennik (Masiusplein) en in de bibliotheek van Lennik (Schapenstraat 42). Hier kan je in de periode van de werkzaamheden enkel op afspraak terecht.
  • Via het thuisloket kan je allerlei documenten van thuis uit aanvragen, in de periode van de renovatiewerken aan het gemeentehuis blijft de thuisbalie uiteraard operationeel en kan je via deze tool zonder je te verplaatsen heel wat documenten met een maar muisklikken in je mailbox ontvangen.

 

En hoe gaat het met de werken?

Wel de werken gaan hun gang J Alle afbraak- en ruwbouwwerken zijn inmiddels achter de rug. Nu kunnen de opbouwwerken beginnen en zullen de veranderingen ook zichtbaar worden J Ons spiksplinternieuwe gemeentehuis wordt langzamerhand werkelijkheid...

Gepubliceerd op vr 05 jul 2019